Resultaten voor tandarts

Tandarts - gebitBeele PietNinove.
Tandarts Piet Beele aan de Geraardsbergsestraat 54 in het centrum van Ninove Oost-Vlaanderen biedt u als tandheelkundige 30 jaar ervaring met gaatjes en gecompliceerde kronen, bruggen of protheses. Dus als u op zoek bent naar een goede tandarts, neem dan contact met me op.
tandarts
Het mondzorgtraject: betere terugbetaling bij regelmatig tandartsbezoek - RIZIV.
Het mondzorgtraject houdt in dat de terugbetaling voor de meeste tandzorg beter is voor patiënten die regelmatig een tandarts bezoeken dan voor degenen die dat niet doen. 'Regelmatig' wil zeggen dat de patiënt het voorgaande kalenderjaar tandzorg kreeg die terugbetaald werd.
tandarts
Tandarts Caroline Wallaeys esthetische tandheelkunde in Aalter.
Hygiëne staat bij ons op een zeer belangrijke plaats. De praktijk is voorzien van meerdere moderne volledig uitgeruste tandartsistallaties zodat er na elke behandeling van een patiënt tijd genoeg is om de hele installatie en instrumentarium te ontsmetten en te steriliseren.Elke patiënt wordt door de tandarts zelf behandeld.
tandarts
Welkom - Tandartsenpraktijk Ghys - Tandarts Waarschoot.
Oorspronkelijk opgericht door Tandarts Jan Ghys in 1974, vandaag uitgegroeid tot een moderne groepspraktijk onder leiding van tandarts Laurence Ghys. Bij patiënten die hun afspraak niet nakomen en niet of laattijdig minstens 24u op voorhand verwittigen, zullen wij een forfaitair bedrag aanrekenen op basis van de geplande behandeling.
Home - Tandartsen Winkelomheide Geel.
Kinderen vragen een speciale aanpak om een behandeling vlot te laten verlopen. De ene tandarts is daar al meer bedreven in dan de andere. Laat je kind vanaf 2,5, jaar op controle komen bij de tandarts. Ontzenuwen van uw tanden.
Tandartsen Grimbergen 02 269 12 06.
algemeen tandarts universiteit Leuven en vervolgens 4 jaar specialisatie in Restauratieve Tandheelkunde in KUL Leuven en Nederland. U kan bij Anna terecht zowel voor algemene tandheelkunde als voor herstel van een zwaar gehavend gebit door cariës of slijtage bij knarsen, en voor esthetische behandelingen.
Tandarts Karla Evens.
In het weekend en op feestdagen kan u voor dringende zaken contact opnemen met de wachtdienst op het nummer 09 033 99 69. Deze is bereikbaar tussen 9u00 en 18u00. Meer informatie vindt u op de website tandarts.be/wachtdienst. Tandarts Karla Evens.
Centrum voor Tandheelkunde Geluwe.
Slechts een beperkt aantal mensen zal worden toegelaten in de wachtzaal. Indien het drukker wordt, zal gevraagd worden in de auto te wachten tot u bij de tandarts binnen kan. Graag willen wij er tevens op aandringen alleen te komen.
Logodental Welkom.
nodig een verwijsbrief van uw tandarts. WAT NEEM IK MEE. Indien U toch met pijnklachten zit buiten deze werkuren in het weekend kan U steeds voor heel DRINGENDE GEVALLEN contact opnemen met de wachtdienst. LAATSTE NIEUWTJES, EVENTS EN OPLEIDINGEN. Wat is een e-Attest?

Contacteer ons