Resultaten voor schoonmaak

Schoonmaak Nemegheer Tielt De referentie voor alle soorten reiniging.
De jaarlijkse grote schoonmaak van uw woning. Het vegen van uw schoorsteen. Het jaarlijks onderhoud van verwarmingsketels Voor een ganse waslijst aan diensten hebben wij het personeel en ervaring om u hierin bij te staan. ga naar diensten. Het periodiek onderhoud van uw kantoor, maar ook uw parking, gevel, dak, garage, werkplaats, stockruimte kunnen wij met de juiste techniek reinigen.
schoonmaak
Medewerker schoonmaak, Campus Aalst OLV Ziekenhuis.
Medewerker schoonmaak, Campus Aalst. Samen met jou Top in Zorg! Je zal instaan voor het hygiënisch schoonmaken van patiëntenkamers, burelen, onderzoekskamers en andere lokalen binnen de campus. Je volgt hierbij de voorschriften rond hygiëne en de geldende procedures rond schoonmaak.
wc verstopt
Schoonmaak - GroepINTRO - Samen richting groei.
Het belang van de juiste producten en de kennis van de materialen is groot. Wij bieden een volledig dienstenpakket aan: van woningen poetsen met dienstencheques tot kantoren kuisen, een gebouw schoonmaken voor oplevering nieuwbouw of renovatie, glazen wassen tot en met het schoonmaken van patrimonium. Ontdek hier meer details. Poetshulp met dienstencheques in Antwerpen. Je kan op ons rekenen voor een kraaknet huis. Zo heb jij meer tijd om de dingen te doen die je écht wil doen. Focus op je werk, jouw organisatie of bedrijf en laat het poetsen aan ons over. Je kan bij ons terecht voor het hele spectrum van professionele schoonmaak.
schoonmaak
Emploi d'urgence! Schoonmaak Belgique - 1448 offres demploi actuelles - Jooble.
Spontane sollicitatie Schoonmaak regio Antwerpen. FunctieomschrijvingHou je het graag proper en netjes Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om onze schoonmaak teams in de regio Antwerpen te versterken.Heb je interesse om als schoonmaakmedewerker bij Gom aan de slag te gaan, klik danlinks.
schoonmaak
ZORG EN SCHOONMAAK - Veys bedrijfskleding.
Veys bedrijfskleding staat garant voor.: Gratis Verzending vanaf €75 excl. Makkelijk Online bestellen. Bel: 03 272 03 59. ZORG EN SCHOONMAAK. Prijs laag naar hoog. Prijs hoog naar laag. A6615-001 Labojas - ALSICO. € 27,47, incl BTW € 22,70, excl BTW.
schoonmaak
Schoonmaak AZ Groeninge. E17 ziekenhuisnetwerk.
Route en parkeren. Over az groeninge. Secondary site search. Werken bij ons. Werken bij ons. Route en parkeren. Over az groeninge. Als medewerker schoonmaak zet je elke dag een stapje verder. En dat doe je niet alleen want je maakt deel uit van een hechte ploeg. Van bij je aanwerving neemt een peter of meter je onder zijn/haar vleugels zodat je na zes maanden helemaal op eigen benen staat. Bekijk de openstaande vacatures voor schoonmaak.
https://inboedelboboke.be/over-ons/
EB Schoonmaak uit Wachtebeke Voor een kraaknette woning of bedrijf.
Naast algemene schoonmaak voert EB Schoonmaak ook eenmalige werken uit bij particulieren en bedrijven. Na verbouwingswerken ruimen wij al uw bouwafval op. EB Schoonmaak is actief in Oost- en West-Vlaanderen. Geïnteresseerd in de diensten van EB Schoonmaak? Vraag gerust uw vrijblijvende offerte aan.
schoonmaak
Voeding en schoonmaak.
Samen met 550 collegas maakt Carine deel uit van de schoonmaakafdeling. Dankzij haar kunnen patiënten in een hygiënische omgeving herstellen. Carine weet haar taken zo te organiseren dat ook de zorgverleners op de verpleegeenheid vlot kunnen werken. Lees het verhaal van Carine. Voeding en schoonmaak. Voeding en schoonmaak.
Ramenwasserij Schoonmaakbedrijf - Siro Cleaning Solutions.
Reinigen van Zonnepanelen. info@sirocleaning.be of bel ons op 014/96.02.96. Offerte Aanvragen 014/96.02.96. Ramenwasserij - Schoonmaakbedrijf. Wij zijn uw held in schoonmaak! Professionele diensten voor bedrijven. Schoonmaak van burelen. Last van mossen, algen of ander vuil op uw dak? Ontmossen van Daken.

Contacteer ons