Resultaten voor schoonmaak

Schoonmaak - ISS Belgium.
Patiënten helpen herstellen. Ondersteun patiënten en hun gezinnen op weg naar herstel met schone, veilige ziekenhuisomgevingen. Onze getrainde medewerkers voelen zich persoonlijk betrokken bij een snel herstel van uw patiënten, of ze nu algemene schoonmaaktaken uitvoeren of medisch materiaal reinigen. Stel bezoekers op hun gemak. Een schoon, veilig gebouw houdt mensen gezond en tevreden. Of het nu gaat om een bank of een receptie op kantoor, brandschone ruimtes stellen bezoekers op hun gemak, zorgen ervoor dat mensen zich welkom voelen en versterken uw reputatie. Hoe ISS klanten ondersteunt tijdens de COVID-19-pandemie. MASKERS AFKOMSTIG UIT ONZE TOELEVERINGSKETEN. DIRECTIELEDEN STAAN MEE AAN HET HOOFD VAN HET NATIONALE CRISISTEAM. MANUREN BESTEED AAN EXTRA DESINFECTIE SINDS UITBRAAK. Nauwgezette schoonmaak voor een brandschone omgeving.
schoonmaak
schoonmaak - Vertaling naar Frans - voorbeelden Nederlands Reverso Context.
grote schoonmaak 79. schoonmaak en onderhoud. CCleaner is een freeware systeem optimalisatie, privacy en schoonmaak hulpmiddel. CCleaner est un outil gratuit d'optimisation' de système, de protection des données confidentielles et de nettoyage." Was-en schoonmaak service beschikbaar voor een extra vergoeding.
hetkempensriooltje.be
Gespecialiseerde schoonmaakdiensten voor elke behoefte Iris.
Schoonmaak van kantoren is dan ook één van onze meest gevraagde schoonmaakdiensten. LInk naar Industriële: schoonmaak. Naast de schoonmaak van kantoren is Iris ook actief in verschillende industriële sectoren, gaande van luchtvaart, petrochemie en de auto-industrie tot zware en geavanceerde technologische industriële bedrijven.
https://socialreturn.nu/sroi/
Schoonmaak Turnhout - Schoonmaakbedrijf Smets.
Doe beroep op ons professioneel schoonmaakpersoneel voor o.a. algemeen onderhoud van burelen, winkelruimten, ramenwas, kantoren proper maken, poetsen, onderhoud van traphallen, inkom van appartementsgebouwen, schoonmaken van garages, onderhoud netheid publiek toegankelijke parkeergarages en parkings, dagelijkse schoonmaak bureel, onderhoud van magazijnen, opkuis machines.,
schoonmaak
Schoonmaak Fonteyne uit Hooglede Schoonmaak met oog voor detail.
Zowel voor, tijdens als na de schoonmaakwerken hechten wij veel belang aan een transparante communicatie. Schoonmaak Fonteyne uit Hooglede Roeselare helpt u met algemene schoonmaak, ramen zonnepanelen lappen, schoonmaak voor werven gebouwen en gevel- en terrasreiniging. 0487 64 82 52.
schoonmaak
Schoonmaak Brennie uit Brugge Uw poetsfirma ruitenwasserij.
Bij bedrijven verzorgt Schoonmaak Brennie op eenmalige of periodieke basis algemene schoonmaak. Een horecazaak, een magazijn of zelfs een volledige school doen stralen? Geen project is ons te complex. Verder reinigen we zowel bij particulieren als bedrijven ramen en zonnepanelen.
keyboost.vlaanderen
Schoonmaak op maat Dendermonde, Appels - Gerpol Schoonmaakbedrijf.
Een professioneel schoonmaakbedrijf, actief in heel Oost-Vlaanderen. Wanneer u op zoek bent naar een professionele poetsfirma nabij Dendermonde, regio Oost-Vlaanderen, is ons schoonmaakbedrijf wat u zoekt. Wij stellen te allen tijde de klant centraal. Onze medewerkers luisteren aandachtig naar uw wensen en zorgen dat u op deskundige wijze wordt geholpen. Met behulp van machines van topkwaliteit die onze kuisfirma gebruikt, is uw pand verzekerd van een professionele schoonmaakbeurt. Wij beschikken namelijk over diverse zware machines voor grotere, ingewikkelde klussen. De schoonmaak van kantoren is één van onze voornaamste werkzaamheden, maar als professioneel schoonmaakbedrijf bieden wij uiteraard nog veel meer mogelijkheden. Heeft u bijvoorbeeld een terras? Schakel ons dan in voor het reinigen van het terras en zorg ervoor dat uw bedrijf een goede indruk maakt op eventuele voorbijgangers.
schoonmaak
Schoonmaak - Compaan.
Je wil een deel van je schoonmaak uitbesteden? Bij Compaan kan je als bedrijf of organisatie terecht voor: klassieke schoonmaakopdrachten, schoonmaak van publieke voorzieningen, interieuronderhoud van waardevol patrimonium en voor het poetsen van wagens mobiel carwash-team. Contacteer ons voor een voorstel op maat. Zilver- en koperpoets. Dieptereiniging en boenen van vloeren. Compaan is actief als maatwerkbedrijf. Dat betekent dat we - voor wie elders moeilijker aan de slag kan - werk verschaffen op maat.
schoonmaak
Schoonmaak Nemegheer Tielt De referentie voor alle soorten reiniging.
Reinigen van buitenzijde gebouwen. Waarom u best voor Schoonmaakbedrijf Nemegheer kiest.: Team van experts. Dankzij onze jarenlange specialisatie hebben wij voor elk schoonmaakprobleem een oplossing. Door een groot en veelzijdig personeelsbestand kunnen wij op korte termijn een oplossing aanbieden. Schoonmaak en meer.
vetacleaning.be

Contacteer ons